Carl Dahlin till GIK

Publicerad: 30 mars 2019

Lagbygget fortsätter!

Sportsektionen kan glädjande meddela att lagbygget inför nästa säsong fortlöper i positiv riktning. Senast i raden att bestämma sig för spel i hjärtebröderna är backen Carl Dahlin.

Calle är ursprungligen från huvudstaden men har tillbringat dom senare säsongerna i Tingsryd där han har spelat sen 2013.

I Tingsryd har Calle gått hela vägen från U16 till att ha gjort ett antal matcher för Tingsryds A-lag i allsvenskan. Denna säsongen har han varit en producerande back i Olofström som vi mötte några ggr i Alltvåan.

Egna ord från Calle:

Skridskostark offensiv back som gillar att starta anfallen och följa med upp i dom. Känns jättekul att få representera Grästorps IK nästa säsong och hjälpa laget upp i div 1.

Vi hälsar Carl varmt välkommen till Grästorp och vi hoppas kunna presentera fler spelare i närtid så håll ögonen öppna.