Is-med-klubbmärke

ALLSVENSK SPELARE PÅ TRYOUT I GRÄSTORP

Backen Ludvig Martinsson närmast från Vita Hästen i Hockeyallsvenskan kommer att pröva lyckan i Sveriges finaste förening.

20-åringen från Norrköping har hunnit med att göra 54 matcher i Sveriges näst högsta liga för Vita Hästen.GIKTV ställde några korta frågor till GIKs senaste nyförvärv:Vad hoppas du kunna bidra med?

– Jag hoppas kunna bidra med en trygghet med pucken från egen zon enda upp till forwards och slå bra pass. Jag hoppas även att kunna vara med en hel del i anfallsspelet.Du har även en hel del rutin från allsvenskt spel, hur ska det bli att komma till Hockeyettan?

– Nä, det är ingenting jag tänker på så utan jag har de matcherna i bagaget och kommer hit och ska göra på samma sätt som jag gjorde då. Så ingen speciell känsla, utan jag kommer hit för att köra på.Hur känns din form?

– Det vet jag inte riktigt, jag har inte spelat på ett tag. Men det har kännts bra på träningarna och jag känner mig sugen på att få lira i Grästorp.Vad är dina förväntingar i Grästorp?

– Förväntningarna är att få lira hockey och sedan får vi se vart det leder. Så hoppas jag självklart att vi vinner på Söndag.GIKTV intervjuade Ludvig Martinsson innan torsdagens träning. Länk till intervjun finner ni nedan:https://grastorp.solidtango.com/video/nyforvarvet-ludvig-martinsson-fran-vita-hasten-om-att-vara-i-grastorpMed vänliga hälsningar, Grästorps IK


Publicerades 2016-10-06