Is-med-klubbmärke

Anders ”Buggarn” Johansson

Vår vän, idrottskamrat och GIK profil Anders ”Buggarn” Johansson har lämnat oss alldeles för tidigt, i stor sorg och saknad.

”Buggarn” började sin karriär som hockeymålvakt i hockeyskolan och han kom att ha en stor betydelse för den framgångsrika -69 kullen i GIK. Detta både som målvakt men även hur han var som människa. Vem minns inte när -69 laget var på väg till bortamatch och ”Buggarn” skulle plockas upp vid kyrkan i Flakeberg. Ett helt lag satt med spänd förväntan i bussen och undrade hur ”Buggarns” mackor skulle se ut denna dag. Dessa omtalade mackor kunde bestå av hamburgare, falukorv, stekta ägg och mycket annat smått och gott.

Efter sin spelarkarriär var ”Buggarn” GIK trogen som medlem i både styrelse och sportsektionen. Utöver detta gjorde han även stort avtryck som både ungdomsledare och i junior/senior lag med sin alldeles egna ledarstil.

Trots många strängar på sin lyra ställde han upp så mycket han kunde för GIK genom alla år och var en trogen supporter in i det sista. Inte minst hans fantastiska julbord som han nästan på egen hand gjorde under många år till ett hundratal GIK:are runt juletid, ovärderligt!!!

Vi är många runt ”Buggarn” som kommer att sakna honom oerhört mycket och han lämnar ett stort tomrum efter sig. Hans minne kommer för alltid att leva kvar bland vänner och hos oss GIK:are.

Våra tankar går nu närmast till Anders familj och anhöriga i deras stora sorg och saknad.

Anders minne kommer att hedras med en tyst minut i samband med A-lagets match mot Trollhättan.

Vila i frid ”Buggarn”

 

Grästorps IK

gm några vänner i -69 laget


Publicerades 2020-10-22