Is-med-klubbmärke

Arbetet inför nästa säsong har börjat

Sedan en tid tillbaka avbröts säsongen av förståeliga skäl så arbetet inför nästa säsong är redan i full gång. Vi vill fortsätta på den resa vi har påbörjat.
Rasmus Berntsson, Kristoffer Mourujärvi, Kaspian Karlsson och Tobias Henriksson var alla redan klara för nästa säsong.
Rasmus går från klarhet till klarhet och trots sin unga ålder spelar han med stor pondus från sin backplats och håller på att utvecklas till en toppspelare. Tobias Henriksson var oerhört bra sist han var i Grästorp och att han är hos oss nästa år är oerhört glädjande. Mourujärvi och Kaspian är två riktigt härliga energispelare, som var oerhört nyttiga för laget de nio matcherna som spelades innan säsongen pausades.
Förlängningar och nya kontrakt har även kickat igång.
Från backplats har Carl Andersson och Carl Dahlin valt att förlänga sina kontrakt. Båda är väldigt spelskickliga backar med fin skridskoåkning.
På forwardsidan har Gustav Lundmark och Max Nyström flyttats upp från juniorlaget. Båda gjorde det oerhört bra när dom fick komma upp och träna förra året och även spela ett flertalet matcher.
Gustav Svensson, Alexander Liljedahl och Nils Ekblad har också förlängt med oss.
Gustav Svensson är lite utav lagets dynamo. Oerhört vältränad, laglojal och driver laget varje träning och match. Undertecknad tror på genombrott nästa säsong. Alexander Liljedahl är en utav division tvås bästa offensiva ytterforward. Kvick, snabb och har kvalitén att från ingenstans
skapa en målchans och avgöra en match.
Nils Ekblad fick ett litet genombrott i år. En powerforward som har ett väldigt fint skott. Skulle inte bli förvånad om det kommer 10 mål från Nils klubba nästa säsong.
På målvaktssidan har Adam Schoultz valt att spela vidare. Adam har rutin i massor och är en erkänt väldigt bra målvakt, så väldigt glädjande för oss. Han är inte bara bra på isen utan väldigt bra vid sidan med sitt professionella sätt, under träning och match.
Målvakter
Adam Schoultz
Backar
Rasmus Berntsson
Carl Dahlin
Carl Andersson
Centrar
Gustav Svensson
Ytterforwards
Nils Ekblad
Tobias Henriksson
Kaspian Karlsson
Kristoffer Mourujärvi
Alexander Liljedahl
Gustav Lundmark
Max Nyström
Förlängningar och nya bekantskaper förs det samtal med, så håll utkik.
/Carl-Johan Svensson


Publicerades 2021-01-25