Is-med-klubbmärke

Bli enkronasponsor ni också!

Vi i Grästorps IK är en liten förening på en liten ort som sköts till 100% av ideella krafter. Vi satsar stort på ungdomsverksamhet, och vi har ca 150 st. aktiva barn och ungdomar.

När klubben grundades 1956 var ekonomin begränsad. En av inkomstkällorna blev då att frivilliga medlemmar blev blodgivare, och intäkterna från det gick oavkortat till klubbens uppbyggnad. Detta är än idag en av inkomstkällorna för klubben. Vårt klubbmärke har sedan start varit ett rött hjärta, vilket symboliserar blodgivningarna. Även klubbens slogan ”Med hjärtat på rätta stället” härstammar från detta.

På grund av covid-19-pandemin har en stor del av vår verksamhet påverkats. Vi har inte haft möjlighet att ha full kapacitet med publik på våra matcher. För en verksamhet som är enormt beroende av publikintäkter är det ett hårt slag.

Enkronamatchen går ut på att privatpersoner och företag anmäler sig till en eller flera ”enkronor” och vid en utvald match (nu 13/3 mot Vänersborgs HC) betalar varje enkronasponsor en krona per person som besöker den matchen. Inträdet till matchen är gratis.

Enkronamatchen är vår enskilt största inkomstkälla under säsongen och genererar vanligtvis över en halv miljon kronor till klubben. Pengar som är livsnödvändiga för oss och vår verksamhet.

Nu behöver vi din hjälp!

Vi behöver i år så många enkronasponsorer som möjligt! Anmäl dig, ditt företag eller din organisation till en eller flera enkronor. Priset per enkrona är max 1100 kronor.

Tipsa gärna andra om vårt evenemang.

Vill du veta mer eller anmäla dig? Ta kontakt med Joakim Nilsson på 072-332 69 84, eller gå in på grastorpsik.se och läs mer under ENKRONAN!

Även marknadssektionen finns till hands för dig som vill ha mer information:

Bosse (i dammen) Andersson, Ulf Ojala, Anders Holgersson och Johan Sahlin.


Publicerades 2022-03-02