Is-med-klubbmärke

Carl Holmberg återvänder till GIK

Carl har nu hunnit bli 28 år och har både gift sig och blivit pappa. De två säsonger Carl spelade i Grästorp var de säsonger då han lyckades bäst. Han gjorde under dessa säsonger fyrtiotvå poäng.

Tyvärr lämnade han oss lite överraskande när han var som bäst, trots att han egentligen skulle spela med oss en säsong till. På grund av detta så har vi i GIK inte tidigare tyckt det varit aktuellt att ta tillbaka honom trots att han funnits i närområdet. När vi nu fick en back skadad (Ekeståhl) och Carl hörde av sig om att han hellre ville spela ettan än tvåan så satte vi oss ner med honom och hans fru.


Vi hade en lång diskussion om att vara pappa och ha två barn och vara igång med hockey sex dagar i veckan. De hade pratat ihop sig om detta. De hade bland annat engagerat Carls mor som backup som barnvakt. Både hans fru och moder var beredda att ställa upp på detta då Carl verkligen ville detta. Inte bara för att han ville spela hockey i ettan, utan även för att han ville förbättra sitt rykte i Grästorp för det är den klubb han trivts bäst i och verkligen vill avsluta sin hockeykarriär i -Hjärteklubben.


Vi kör nu i 3 månader och efter det så sätter vi oss ner och ser hur det fungerar. Skulle det fungera vilket vi hoppas och tror på så kör vi vidare säsongen ut. Carl anslöt till truppen igår och är med på teambuildingen i helgen med avslutande uppstartsfest på Bollebacken med sin fru.


Sportsektionen


Publicerades 2016-07-30