Is-med-klubbmärke

Fina cuphelger av J18

Gik´s J-18 har spelat 12 matcher på 8 dagar .

GIK:s J-18 har spelat 12 matcher på 8 dagar. Först AXIMA cup hemma där man stod som slutsegrare och helgen efter var man i Malmö och spelade J18 International Cup. Lägger man där till att man vunnit 11 av 12 matcher så kan vi ledare inte vara annat än stolta över killarnas inställning till det vi håller på med. För även om spelet inte alltid har klickat  så har killarna alltid spelat med stort hjärta.

Vi reste till Malmö på fredag middag och spelade vår första match på fredag kväll mot Rödovre från Danmark, där vi vann med 6-2. På lördagen stod vi upp kl 06:30 och intog en stabil frukost på hotellet. Efter det bar det av till en heldag i ishallen med 3 matcher. GIK-Limhamn 3-2, GIK-Bäcken 2-2 GIK-Tyringe 5-2. Inte mycket till skönlir denna dag, men det är alltid en styrka att inte vika ner sig när saker inte stämmer till 100 procent. Efter sista matchen som var över vid 18-tiden fick grabbarna en ledig kväll där de gick ut och käkade och mådde gott. Många drog sig tillbaka tidigt, redan vi 22:00 slumrade de fösta in trots att vi dagen efter inte skulle äta frukost förrän 10:00.

På söndagen började vi med en betydelselös match eftersom vi redan var klara seriesegrare. Hvidovre från Danmark stod för motståndet, det blev ändå vinst med 4-0. Sen blev det ett antal timmars väntan till 18:15 då det var dags för själva finalen som spelades mellan 1:an och 2:an i serien. GIK-Bäcken. Bäcken staratade bäst och ledde med 2-0 redan efter 6 minuter. Efter det jobbade vi oss in mer och med i matchen och i början av andra kom också reduceringen till 1-2. Närmare än så kom vi inte resultatmässigt men vi skapade en hel det och hade flera puckar som låg på mållinjen, men de ville sig inte riktigt. en hel del och hade flera puckar som låg  mål linjen men det ville sig inte riktigt.

Sett till hela finalen så kunde den ha slutat hur som helst. Ett stort tack till grabbarna som visat stort hjärta och aldrig vikit ner sig trots ett tufft schema. Tack också till föräldrar som var på plats och stöttare oss på läktaren och runtomkring.

/Peter, Stefan, Robin, Henrik


Publicerades 2014-09-03