Is-med-klubbmärke

Förlängningar!

Linus Roos och Linus Almroth kom från Gislaved till Grästorp förra säsongen. Linus Roos bestämde sig för ett tag sedan att stanna hos oss, nu gör även Almroth det.

Almroth är en oerhört kompetent anfallare med ett väldigt fint och farligt skott samt en rapp och fin skridskoåkning. Grästorps IK är oerhört glada över att han väljer att fortsätta hos oss för att tillsammans försöka uppfylla våra mål.

Nu har även Alexander Liljedahl valt att köra vidare med oss. Att Alexander tillhör oss gör att vi har en utav seriens absolut spetsigaste spelare. Med sin kvickhet och snabbhet i allt han gör behöver han inte mycket yta och tid för att på egen hand skapa en målchans för sig själv eller för sina medspelare, som i sin tur kan avgöra tighta matcher.

Med dessa påskrifter känner vi att vi har en oerhört bred och slagkraftig anfallssida som kan hävda sig i alla typer av matcher och det har varit vårat mål.

Uppdatering av truppen

Målvakter
Adam Schoultz
Simon Zurawski

Backar
Carl Dahlin
Rasmus Berntsson
Joacim Hägg (Ny från Mariestad)
Fredrik Holberg (Ny från Stjernen)
Carl Andersson
Arvid Franzon (Från juniorerna)

Centrar
Gustav Svensson
Victor Sandström (Ny från Tingsryd)
Cooper Leitch (Ny från Usports)
Linus Roos

Forwards
Gustav Lundmark (ny från juniorerna)
Max Nyström (ny från juniorerna)
Kaspian Karlsson
Nils Ekblad
Tobias Henriksson
Alexander Liljedahl
Olle Vennström (ny från Malmberget)
Toni Lampo (ny från Olofström)
Kristoffer Mourujärvi
Marek Rubner (Ny från Tjeckien)
Linus Almroth

Innan truppen är redo att köra igång säsongen ska två backar tillkomma. Vi har dialoger med ett flertal spelare och vi får se vilka namn det blir, så håll utkik.

/Carl-Johan


Publicerades 2021-05-24