Is-med-klubbmärke

GIK-HC Dalen 3-1

Grästorps IK J20 vinner över elitlaget Dalen HC med 3-1

GIK har kopplat greppet om platsen till J20 Elit efter en blytung vinst mot Dalen HC. 


Period 1

1-1

Period2

1-0

Period3

1-0


Grästorp spelade med mycket fart och press som tröttade ut Dalen som gick på knäna i tredje perioden. 

Efter några utvisningar i slutet på tredje perioden så bjuder Grästorp in HC Dalen i matchen. Men med ett bländade försvarspel och målvaktsspel så bärgar GIK segern mot Dalen.


Headcoach Joakim Eriksson reflektioner efter matchen:

– Mycket bra genomförd match från våran sida.

Vi maler ner vårat motstånd idag. Vi har haft ett rätt långt uppehåll så jag var lite nervös att vi skulle sakna lite tempo, men killarna gjorde precis som vi tränat på och diskuterat och analyserat. 

Vi spelar som ett lag i alla lagdelar. Kämpar för varandra och offrar oss för laget, täcker skott och sliter i varje moment. 

Det är underbart att få vara med på denna resa vi går igenom just nu, och vi har fått vind i seglen. Vi tar en match i taget och givetvis fick vi bästa möjliga start idag. Ingenting är omöjligt och vi är inne i en vinnande trend, då vi tog våran 13e raka seger idag. Det säger en hel del om både laget och ledarstaben som fått killarna jobba för varandra. Hugo Johansson och Joel Nyberg har kommit in i ledarstaben nu under elitkvalet, vilket ha medfört  ny energi i gruppen. 


Nu väntar en tuff bortamatch mot Bäcken på måndag som vi blickar framåt emot. Nästa hemmamatch är på onsdag och då möter vi återigen Bäcken kl 19:00. Då hoppas jag så många som möjligt kommer och hejar fram oss mot stordåd. 

Juniorhockey är oerhört viktigt för föreningen och skulle vi kunna nå Elit vore det väldigt bra för klubben.

Alla killar gör ett fantastiskt arbete och vi har något stort på gång!


Publicerades 2017-03-11