Is-med-klubbmärke

Gislaved – GIK 3-2 (0-1, 3-0, 0-1)

Siffrorna ljuger inte, det var i andra perioden som matchen avgjordes till hemmalagets fördel. Tre mål på fem skott mot mål och Gislaved var förbi.
— Första perioden var helt OK, men vi var ändå inte riktigt med, säger Jimmy Krusell. Det går lite för långsamt, både skridskoåkningen och vårt passningsspel.
Men det räcker till ett ledningsmål genom William Arwesson och en straff som tyvärr inte går in.
— I periodpausen pratade vi om att vi behövde upp i fart, även i tanke. Det blev absolut inte så. De var betydligt bättre än oss och vi förlorade med 3-0.
I tredje perioden fick laget ny energi när Geordie Wudrick reducerade efter drygt fem minuter. Möjligheter att kvittera saknades inte.
— Vi gör om lite i formationerna och går ner på folk. Vi försökte ge det en ärlig chans och komma tillbaka, det skiljde trots allt bara två mål.
Det finns trots allt en del positivt att ta med från den här matchen.
— Ja, att vi gör ett dj-kla bra jobb i boxplay. Jag tror att de har två fem mot treor på oss utan att göra mål. Å andra sidan drar vi på oss för mycket utvisningar.
Och negativt, saker att bli bättre på?
— När det är match gäller det att vara påkopplad direkt och ta sig ann uppgiften. Det är sextio minuter som gäller.
Spelare att framhålla?
— Jag tycker ändå att Tristen gör en bra match, han har inte fått så många. Och Geordie Wudrick gör en bra match. Rasmus Berntsson och Oskar Ahokas gör en bra match på backsidan.


Publicerades 2020-01-13