Is-med-klubbmärke

HOCKEYHELG

För den hockeybitna har bara halva helgen passerat.. Fredagens derby slutade som bekant med uddamålsförlust mot Skövde IK, men desto mer glädjande var att det var mycket publik i hallen och bra stämning på läktaren.


I fredags var både restaurang Linjemontage öppen för cirka 45 gäster men det var även after work i foajen som var välbesökt av både Skövde IK och GIK-supportrar. I foajen serverades afterwork-tallrik och i restaurangen var det två-rätters meny för de förbokade gästerna. Hela 558 personer var på plats i hallen igår kväll och 50/50 lotter såldes som aldrig förr… Vinnaren blev en ”gammal” GIK-ikon, tillika Grästorp IK:s bästa spelare genom tiderna, Ove Berntsson. Ove vann dryga 4000 kronor i 50/50 lotteriet, Grattis säger vi till dig.


Tränare Henke Alfredsson summerar fredagskvällens event i hallen och säger att det är roligt att se sådan uppslutning i hallen i samband med matchen. Även tjejerna i eventkomiten passar på att rikta ett stort tack till alla gäster och hälsar alla välkomna tillbaka fredagen den 20/11 då det är derby mot Mariestad och det körs vidare på samma koncept med afterwork i foajen och två-rätter meny i restaurang Linjemontage.


I samband med fredagens match var även Hanna Svensson på plats och samlade in pengar till cancerforskningen. Både spelarna i Grästorps IK och Skövde IK spelade med rosa band på tröjorna. Hanna lyckades tillsammans med Er samla in hela 10351 kronor under fredagskvällen. Hanna tackar er alla för ert bidrag och vi gör detsamma, Tack alla ni som stödjer cancerforskningen, tillsammans kan vi göra skillnad.


Inför morgondagens match mot Lindlöven på bortaplan har vi snackat lite med  #24 Jakob Wulcan, som summerar första delen av säsongen ”Lite knackig första runda av serien med för lite inspelade poäng. Men nu jobbar vi vidare för att sista halvan ska bli bättre på alla plan”  


Vi passade även på att ställa 10 snabba frågor till Jakob….


1.Sommar eller vinter?   Sommar
2.TV eller dator?   TV
3.Mål eller assist?   Ett mål är aldrig fel.
4.Husmanskost eller pizza?   Husmanskost
5.Hemmakväll eller utekväll?   Får nog välja utekväll.
6.Svart eller vitt?   Vitt.
7.Skidsemster eller solsemster?   Solsemester, sol och värme tackar man inte nej till.
8.Göteborg eller Stockholm?   Göteborg.
9.TV 4 eller SVT?   TV4.
10.Storstad eller landet?   Storstad.


 


Vi önskar laget lycka till i morgondagens match som startar klockan 16.00 på bortaplan i Lindlöven. ”Stort hjärta, hårt arbete” Det är motto för oss alla i föreningen!


Publicerades 2015-10-31