Is-med-klubbmärke

Inför GIK-Enköping

Linus Ljung tror på fortsatta framgångar.

–   Ja, det är det vi siktar på i alla fall. Det är ett bra lag som vi möter. Var en jämn match sist när vi möte dom. Kändes väll att vi förtjänade en poäng sist. Men vi får ta vår revansch imorgon istället.


Kloka ord av en kille som känns som en äkta grästorpare, trots att dialekten avslöjar hans ursprung i de sydliga provinserna. Och han tror på årets GIK.


–   Tycker vår trupp ser bra ut, tycker vi fick behålla en bra stumme från förra året som vi har fortsatt att bygga vidare på. I dom senaste matcherna har vi visat att vi är ett bra lag som kan slå alla lag i denna serien.


Hockey är en lagsport, men man måste få tycka lite om individer också, även sig själv. Linus är nöjd med sin utveckling under sitt andra år som senior.


–   Tycker jag har fortsatt på den vägen som jag visa förra året. Känns som jag blir bättre och säkrare för varje match som går.


Ett gott självförtroende är en bra grund att stå på om man ska göra en bra insats för laget. Vi önskar Linus och resten av A-laget lycka till klockan 16:00 i eftermiddag.


Publicerades 2016-10-30