Is-med-klubbmärke

Inför GIK-Mölndal

Seriepremiären mot Trollhättan är historia och vi ser med glädje fram emot säsongens första seriematch hemma. Varför ska hemmafansen tro på tre poäng i kväll?

— Vi lärde oss läxan. Det har vi sett på de träningar som har haft sen förra matchen, säger Christopher Hamell.

— Absolut, vi har haft två bra träningar och vi har ett spel som vi har visat upp på träningsmatcherna där vi har ett par dimensioner till jämfört med vad vi visade i söndags, fortsätter Robin Adamsson.

— Vi tror på det, och då kan de tro på det! När vi visar tålamod och respekt inför uppgiften är vi riktigt bra.

Arbetet med att använda videoupptagningar som en del i arbetet har inletts.

— Tanken är att det ska vara ett stående inslag i vår vardag. Vi har ett videosystem som vi använder och som vi kommer att använda ännu mer, ju fler matcher vi får tillgång till.

Inspelningarna kan användas på olika sätt. Det kan vara särskilda situationer som granskas, eller också tittar man bara igenom en period och hittar godbitar.

— Det är ett fantastiskt hjälpmedel, men det ska användas på rätt sätt.

Åter till matchen mot Mölndal. När skribenten klev in i tränarrummet satte Robin precis laget på pränt. Hur kommer det att se ut?

— Vi har tagit ut en grupp som vi har stor tillförlit till. Ett lag som kan vinna matchen, löd det säkra svaret.

— Vi ser farm emot att starta får första hemmamatch. Det är tråkigt att det är en restriktion på femtio åskådare, men vi hoppas att massorna följer oss på webben, avslutar Robin.


Publicerades 2020-09-30