Is-med-klubbmärke

Inför Hanhals – GIK

Vi pratar med Kim Persson om det som varit och det som komma skall. Observera att det fortfarande finns bonuspoäng att spela om. Bonuspoäng som kan ha betydelse framåt vårkanten.

– Det har varit riktigt dåligt vissa matcher, sen har det studsat fel i andra och vi har förlorat fast vi spelat bra. Samtidigt är det inte bara oflyt; det är något som inte stämmer.


Kims inledning sammanfattar väl vad många känner även från läktaren. Men hans gester och minspel säger att det här fortfarande kan sluta riktigt bra. Först lite välbehövlig vila och tid till reflektion över första halvan av säsongen.


– Vi behöver ett break. Träna ordentligt och känna glädje. Det tror jag att det kan bli under juluppehållet. Det är bra krig på träningarna nu och en viktig match i morgon (i kväll). Går allt som det ska då kan vi ändå komma till fortsättningsserien med någon poäng.


Kim och skribenten konstaterar gemensamt att GIK kan avancera två placeringar under sista omgången.


– Tyringe och HA74 har vi framför oss. De har inga lätta möten, det har inte vi heller. Det finns det inte i den här serien.


– Gör vi det vi ska och rättar till lite misstag så kommer det att se annorlunda ut efter jul, det är jag övertygad om. Det känns som att det är något på gång nu. Gör vi en bra prestation i morgon och tar med oss det till nästa serie så tror jag att det slutar bra.


Men först tid till lite avkoppling. På fredag a-lagets julbord och sen är det individuellt.


– Till helgen är det julfest med laget och i nästa vecka runt tisdag – onsdag drar vi härifrån vi som kommer lite längre bort ifrån. Hem till familjerna och samla krafter, det ska jag också göra.


Publicerades 2017-12-13