Is-med-klubbmärke

Inför Vänersborgs HC-GIK

Skribenten tar pulsen på den naturaliserade grästorparen Carl Dahlin, som i skrivande stund är en bit på väg in i sin fjärde säsong i GIK.

— Det är en match man alltid ser fram emot. Vänersborg är roligt lag att möta och det brukar bli tighta matcher mot dem.

— Efter fyra säsonger har jag börjat lära mig vad den matchen betyder. Man är ju uppvuxen med Djurgården – AIK.

En mild överdrift som ändå visar att Calle förstår vad det är som gäller!

Det vore tjänstefel att inte tro på seger och Calle är tydlig med vad han tror.

— Vi går ut för att vinna varje match, så är det ju. Vi ska vare ett spelförande lag i varje match och vi ska ta oss så långt som möjligt.

Vilket skribenten märkte tydligt mot Lidköping. Trots att laget var totalt överlägset i större delen matchen fortsatte de att spela sitt spel.

— Vårt mål är att motståndarna alltid ska anpassa sig efter vårt spel, inte tvärt om.

På frågan om hur han tycker säsongen hittills har varit för sin egen del, svarar han ödmjukt att det har varit lite blandat och kunnat vara bättre. Glimten i hans öga säger att han har inställningen att dag för dag bli bättre.

Om laget som helhet tycker han att det är en skön grupp som har börjat komma ihop. Bra gjort, med närmare hälften nya spelare tycker skribenten.

— Det krävs lite av en grupp för att komma ihop, men jag tycker att vi har blivit tighta på en kort tid. Vi strävar mot samma mål och det är lätt och kul att komma hit.

Om grästorparna lovar att komma dit, till Vänersborg, så lovar Calle att han och laget ska bjuda på en så fin fredagskväll som möjligt.


Publicerades 2022-10-14