Is-med-klubbmärke

J20 vinner serien

GIKs J20-lag är klara seriesegrare efter att ha vunnit alla matcher hittills!

2 matcher återstår, på lördag och slutligen på måndag. Därefter börjar nästa resa, då J20 ska kvala in för J20 Elit, som drar igång den 8 mars. 


-Killarna har gjort en fantastisk säsong så här långt, och på lördag kväll ska vi fira med en segerfest! Därefter börjar arbetet med att förbereda dem på bästa sätt för att nå J20 Elit. Vi har gjort den här resan tillsammans både ledare och spelare, och tillsammans är vi otroligt starka, säger en nöjd huvudtränare Joakim Eriksson. 


Juniorsektionen, genom Joakim Berntsson, summerar säsongen såhär: 


Killarna och alla ledare har gjort en fantastisk säsong, där vi vid säsongstart är väldigt få spelare, men genom ett samarbete med Alingsås lyckas ta oss igenom den första serien! Många matcher med ibland bara två femmor och flera apojk spelare som gjort det bra! Vi hamnar på en tredjeplats trots detta och under tiden fylls spelartruppen på och ledarstaben stärks upp ytterligare. 


När vi sedan startar upp vårserien är vi alltid tre femmor stundtals fyra och detta gör att vi kan gå för fullt i matcherna. Vi har i dagsläget spelat 10 matcher och alla har resulterat i vinster och vi är redan kvalificerade för kvalserien tillJ20 Elit! Efter att ha haft det tufft och fått jobba i motvind har spelare och ledare vänt skutan och nu är det vind i seglen. 


Vi i juniorsektion anser att juniorverksamheten för en förening som Grästorps IK är av  yttersta vikt och hoppas att vi kan ta vara på dessa framgångar och bli än bättre både på isen och organisationsmässigt. 


Till sist vill vi bara påtänka för alla som jobbar i vår förening att oavsett hur tufft det ser ut ge aldrig upp. I höstas höjdes röster för att detta lag skulle läggas ner (just då kanske med all rätt) men nu ska vi spela kvalserien till J20 Elit och det hade vi inte fått om vi gett upp!


Publicerades 2017-02-24