Is-med-klubbmärke

JOAKIM ERIKSSON KLAR SOM NY TRÄNARE FÖR J18 och J20

Nu är det klart! Joakim Eriksson tillika ordförande för Grästorps IK är nu officiellt klar som ny tränare för vårt J18 och J20-lag.

Vi ställde några korta frågor till 34-åringe Joakim Eriksson om hur det känns att ta över vårt J18 och J20-lagHur känns det att ta över vårt J18 och J20-lag?

– Det känns fantastiskt roligt och stimulerande att ta nästa steg i tränarrollen. Jag kommer ha god hjälp i båset av Kevin Pettersson och vi hoppas på framgång för grabbarna.Du har varit tränare för vårt 02-lag tillika U15. Hur känns det att lämna dem?

– Till att börja med så är jag fortsatt även 02ornas tränare. Så får vi se längre fram vad som blir bästa lösningen för alla parter.Du har redan hunnit med att göra en match för J18 och en match för J20. Hur kändes det?

– Med J18 åkte vi till Göteborg med endast 10 utespelare och 2 målvakter och lyckades ändå få ett kryss med oss hem. Bragden i Marconihallen är ett bra uttryck som sammanfattar den matchen. J20 gjorde också en bra insats dock så mötte vi ett starkt Tranås på bortais som denna gång var bättre än oss efter 60 spelade minuter.Hur definerar du dig som en hockeyledare?

– Jag är rak och ärlig mot mina spelare, samtidigt som jag gillar att spela en offensiv hockey men med en smart defensiv grund.Vi tackar Joakim Eriksson för att han tog sig tiden att svara på frågorna samt önskar honom och lagen all lycka under säsongen.Med vänliga hälsningar, Grästorps IK  


Publicerades 2016-10-17