Is-med-klubbmärke

Joel har bestämt sig

Det blir ytterligare en säsong i rött och svart för Joel Nyberg.

Sportsektionen är nöjda med att en kille från egna leden valt att spela vidare med oss även nästa säsong. Joel är en kille som vet vad föreningen står för och är oerhört viktig i gruppen. Joel är en pådrivare i alla lägen och man vet alltid vad man får av Joel.


Joels svar på frågan varför han väljer att fortsätta består av mer än bara ett par få ord och man märker att han brinner för den här sporten.


– Jag tycker att det är roligt. Vi har varit en fin grupp och jag hoppas att det är fler som skriver på snart. Vi är på gång och kan bara bli bättre!


Joel nämner skridskoåkningen som ett område han tänker bli bättre på, men tillägger snart att det gäller att ”steppa upp på det som behövs”. En seriös inställning av en ung idrottsman som tar sin idrott på allvar.


Att samme idrottsman nämner jobbet från sju till fyra först när han får frågan om vad han gör när han inte spelar hockey tyder på att han rätt prioriteter. En eller två stora hobbies hinner han dock med, jakt och sportskytte.


Som den sanne GIK:are han är hoppas han att klubbens egna juniorer fortsätter och att framgångarna lockar yngre spelare att söka sig till klubben. Till alla yngre säger han:


– Ge inte upp, kämpa, förr eller senare lossnar det.


Publicerades 2017-03-03