JUNIORERNAS HELG

Vinst och förlust, läs mer om vad våra juniorer ägnat helgen åt.

J20

Borta i Tranås fick J20 uppleva en match med annorlunda inramning. Ett skolprojekt hade lockat dit 644 personer för att se matchen. Mötet med Tranås visste man från på förhand skulle bli en mycket tuff match. Ett riktigt bra J 20 lag som vi möter med vårt J18. Allt måste klaffa till 100%. De chanser vi får måste sättas. Efter att GIK skapat två riktigt bra lägen i början tog Tranås över och pressade hårt. När sedan Robin Ivehag blev skadad vid Tranås första mål, var det psykologiskt negativt. Men GIK fortsatte att försöka och ett mål skulle kunde vända matchen, tyvärr kom det försent. Det stod då 6-0. Matchen slutade 7-2 till Tranås. GIK:s mål gjordes av Fredrik Andersson

J18
Borta mot Hanhals startade GIK trögt, kanske var det en följd av sen hemkomst från Tranås matchen dagen innan. Hanhals tog ledningen med tveksam dömd straff. GIK kvitterade strax efter och började sakta men säkert ta över matchen. Hanhals tog på nytt ledningen mitt i GIK pressen. Innan period två var slut kunde GIK göra två mål. I sista perioden äger GIK matchen och går ifrån och vinner med 6-2.

GIK:s målskyttar Martin Berntsson 3st, Emil Dalen, Fredrik Andersson, och William Käkelä Hedman alla var sitt