Is-med-klubbmärke

J18

Vi får en drömstart med ett mål redan efter 28 sekunder. Men tyvärr blir det en snabb replik av Härryda, de gör även 2-1 i första perioden. Härryda spelar aggressivt och pressar ner oss mycket första delen av perioden. Slutet av perioden tar vi över litegrann. Vi fortsätter andra perioden på samma sätt, det är vår bästa period i matchen som vi vinner rättvist med 1-0.

Vår förhoppning är att fortsätta på samma sätt i sista perioden. Men tyvärr får Härryda ett tidigt mål och leder med 3-2. Det följs av en mycket, mycket tveksam 5-minutersutvisning på Carl Fransson. Vi spelade väldigt bra i boxplay hela matchen, men vi fick tyvärr kapitulera i slutet av utvisningen. 4-2 var ett faktum. Vi har några fina chanser att reducera, men vi kom tyvärr inte närmare.

Som helhet gör vi en acceptabel bortamatch. Det är inte lätt att åka till Härryda och hämta poäng när de ställer sitt starkaste lag på isen, men vi utmanar dem. Det finns ganska konkreta delar i spelet som behöver vidareutvecklas, främst i egen zon. Jag skulle också önska att vi fick lite längre anfall, med fler avslut i varje våg. Men hela gänget jobbade ändå hårt och för laget, det är glädjande.

Också kul att vi hade Artem tillbaka i laget, tyvärr med lite stelhet kvar i foten. Men med några fler träningar är han snart helt återställd.

Träning tisdag, torsdag och fredag. Sedan spelar vi sista matchen innan julledighet hemma på söndag, mot Mölndal. Då hoppas vi på nya poäng.

 

Johan Dalin

Tränare


Publicerades 2022-12-06