Is-med-klubbmärke

Mikael Mjörnberg

Hockeyettans egna mediakung Mikael Mjörnberg besöker Grästorp mot Mariestad hemma den 23/9.

GIK kan stolt meddela att hockeygurun Mikael Mjörnberg väljer att besöka Grästorp i vår första hemmamatch för säsongen mot Mariestad tillika heta derby. Mjörnberg kommer att vara expert i GIK-studion tillsammans med programledaren Petter Johansson.


GIK-studion är något helt nytt som matchsektionen har tagit fram inför denna säsong, den bjuder på analyser av matcherna samt underhållning både före match och under pauserna på den nybyggda scenen ute i foajén. 


Den stora GIK-festen som kommer att äga rum på Algots efter matchen kommer Mjörnberg självklart också att besöka. Vill du ha ett fantastiskt derby att se på isen och sedan festa till det med vårt kära A-lag och Mjörnberg så ska du boka in denna oförglömliga kväll redan nu.


– Att Mjörnberg besöker lilla Grästorp är ett stort steg i rätt riktning och visar att GIK vill vara med och konkurrera även utanför isen. Den mediala världen får inte underskattas och vi måste se till att GIK syns på alla plattformar, säger matchsektionens Niklas Karlsson


 


Publicerades 2016-07-18