Ny målvakt klar för Grästorps IK!

Vi kan med glädje presentera en målvakt med riktigt hög kvalité som är klar för Grästorps IK.

Philip Lönn ansluter till oss och vi är såklart väldigt nöjda med det. Vi har haft ögonen på Philip i några år och nu när tillfälle gavs så känner vi oss trygga med Philip mellan stolparna.

Vi har lånat in Philip vid ett par tillfällen redan i år där han har visat goda lagegenskaper och spelsinne och senast mot Kungälv visade han att han även står för matchavgörande räddningar.

Vi får en målvakt som kan vinna matcher åt oss nu när det väl hettar till, och som tar upp kampen mot Adam gällande förstaspaden.

Varmt välkommen Till Grästorps IK Philip Lönn!

Vi vill även tacka Trollhättans HC för ett gott samarbete och som gjort denna övergång möjlig.

Eftersom Éric Brassard valde att flytta hem till Kanada igen på grund av familjeskäl så har vi letat efter en ersättare som kan ta upp kampen med Adam.

Allt gott
Grästorps IK