Is-med-klubbmärke

Referat: J18 Grästorps IK – Härryda HC

Oj, det var lite svajigt vissa stunder, och lite spännande, lite för många misstag, som jag tror beror på en blandning av nervositet och kraftig stress från Härryda. Men vi vinner! Vi leder med 1-0 efter första perioden, trots att vi blev nedtryckta delar av perioden.

Andra perioden är vår bästa, där vinner vi skotten med 17-10 och kunde avgjort matchen. Men Härrydas målvakt var lika bra som vår Hugo, genom hela matchen.
I sista perioden tvingas vi kriga rejält för att bevaka ledningen. Vi hade dock chansen att utöka ledningen när vi får spel i 5 mot 3, men trots flera bra lägen blir det mållöst. I slutet drabbas istället vi av ett antal utvisningar och spelar 3 mot 5, men också vi reder ut det genom bra taktiska prestationer och hårt jobb.

Delar av prestationen kunde varit mycket bättre, men just idag njuter jag mest över hur hela laget krigar extremt hårt för ytterligare 3 poäng. Nu klev vi upp på 15 poäng och vi har skapat oss ett bra utgångsläge för att säkra kontraktet i divison 1 nästa säsong. Samtidigt som jag pratar om att säkra kontraktet är det väldigt kul att se oss på tredje plats i tabellen, det är imponerande. Nästa helg möter vi Mölndal på bortaplan, innan vi avslutar mot Skövde och Halmstad på hemmaplan.

Ha en skön söndagkväll och njut gärna av en semla om ni får chansen 🙂

 
/Johan Dalin


Publicerades 2023-01-30