Is-med-klubbmärke

Referat: J18 Grästorps IK – Skövde IK 0-5

Förlust på hemmaplan mot ett desperat Skövde, som är tvingade att vinna sina resterande matcher för att undvika kval nedåt.. Jag tycker det är synd att de nollar oss, vi har trots allt 31 skott på mål och skapar tillräckligt många kvalificerade chanser till två-tre mål. Samtidigt ser vi alla att Skövdes målvakt gör en väldigt bra match, och det är ingen slump att han håller nollan.

Vi spelar stundtals lite krångligt och Skövde sätter onödig press på oss. Men vi spelar ibland helt enligt vår utsatta strategi. Både gällande pucktempo och rörelsemönster, det är då vi lättar på trycket och skapar målchanser.

Tyvärr har influensan spridit sig kraftigt i vårt lag, trots att flera spelare tillfrisknat så saknade vi fyra ordinarie och viktiga spelare. På den positiva sidan gjorde det att Joel Sunnerdahl fick snöra på sig skridskorna efter en lång frånvaro. Ytterligare två 08’or fick också chansen att spela idag, John Andersson och Colin Forsman. Samtliga gjorde det mycket bra.

Nu återstår endast Halmstad hemma på söndag. Det ser ut som Halmstad kommer vinna serien och kvalificerar sig för kval till regionsserien. Halmstad är ett mycket spelskickligt lag, så vi behöver hålla oss friska och samtidigt spela på vår yttersta nivå för att skapa en jämn match.

Trevlig söndag!

Johan Dalin


Publicerades 2023-02-13