Is-med-klubbmärke

Sista pusselbiten är lagd

Vi hälsar Tom Lundgren välkommen tillbaka till oss.

Alla ni som följde oss under slutet under förra säsongen fick se Tom i GIK-dressen. Vi var väldigt nöjda med vad vi såg av honom då och nu väldigt nöjda med att han vill fortsätta sin utveckling hos oss.


Tom som har fått sin hockey fostran i Skara, Skövde och Örebro. De två senaste säsongerna har han spelat seniorhockey i Skövde. Han är en allroundback som kan användas i flera spelformer, och inte bara en tillgång på isen utan även en go gubbe utanför rinken.


Han trivdes bra hos i våras och det bidrog till hans beslut att komma till oss.


— Jag trivdes väldigt bra, både med grabbarna i laget och med alla runtomkring föreningen. En otroligt välskött och proffsig klubb. Det gjorde att jag valde att komma tillbaka, säger Tom.


Och han har höga mål för klubben.


— Eftersom vi tog oss till kvalserien förra säsongen så vore det dumt att inte satsa högre. På pappret verkar laget vara snäppet vassare i år, så vi ska kriga om en plats att avancera i seriesystemet.


Liksom för sig själv.


— För egen del, så vill jag utvecklas över hela banan. Förhoppningsvis få mycket förtroende och vara en ledande back både offensivt och defensivt.


Vi hälsar Tom välkommen till oss.


Nu tränar laget på gemensamt en vecka till innan man tar lite sommar ledigt. Individuell träning gäller givetvis under juli månad. . När vi går på is den 1/8 gör vi det med 2 målvakter, 9 backar och 15 forwards.


Vi i sportsektionen önskar er alla en trevlig sommar så ses vi i Arenan efter lite semester.


Publicerades 2019-06-20