Is-med-klubbmärke

Stella Lindell till Brynäs IF

Det började i Grästorps IKs hockeyskola för Stella till att nu ta steget till den anrika ishockeyföreningen Brynäs IF.

När Stella tittar tillbaka på sin karriär i Grästorps IK lyfter hon fram att GIK alltid har ställt upp för henne och haft bra tränare i klubben. Stella lyfter även fram samarbetet mellan Grästorps IK och Trollhättefallens HC som varit positivt för hennes utveckling. Stella blev uttagen till TV-pucken tre år i rad! Vilket tyder på en framgångsrik karriär så långt. Höjdpunkten för Stella var slutspelet för TV-pucken i Leksand.

Varför valet föll på just Brynäs IF är självklart för Stella. Ända sen liten har Stella haft Brynäs IF som en favoritförening, så det är en flickdröm som går i uppfyllelse för henne. Stellas mamma Anna och bror Stig håller på Frölunda medans Stella och hennes pappa Carl håller på Brynäs. Så man kan förstå att pappa Carl Lindell är extra glad för att det blev just Brynäs IF.

Men så lätt är det inte välja vilken klubb man ska gå till utan Stella har varit på try-out i Brynäs och därefter blivit antagen till Brynäs hockeygymnasium.

Stella ser framemot att flytta till en stad (Gävle) och träffa nya människor och framförallt inreda en ny lägenhet.

Grästorps IK är väldigt stolt över Stella och hennes utveckling i klubben och tror att Stella kan nå oanade höjder i Brynäs IF.

Lycka till Stella Lindell!

Joakim Nilsson

Klubbchef

Grästorps IK


Publicerades 2021-02-25