Is-med-klubbmärke

Tränarteamet för vårt representationslag är klart

Andreas Högosta är klar som ny huvudtränare i Grästorps IK.

Andreas är en hungrig tränare som brinner för hockey och som ställer höga krav på sig själv och sin omgivning. I Andreas ser vi ett långsiktigt samarbete framöver.


Andreas är fostrad i Vansbro och Leksand där hans ishockey karriär tog fart. Andreas har en lång spelarkarriär bakom sig där spel i allsvenskan med Nybro var höjdpunkten. Efter spelarkarriären sadlade han om till tränare där han har varit verksam under ett antal år. Senaste klubbadressen var Hallstahammar HK i division 2. Andreas kommer också att vara med och utveckla föreningens ledare samt hålla en tät kontakt med vårat junior team där framtida A-lagsspelare ska fostras vilket är viktigt för vår verksamhet.


Som assisterande till Andreas blir Marcus ”Rostarn” Johansson 

Marcus har spelat A-lags hockey i vår förening under ett antal år. Tyvärr fick Marcus lägga skridskorna på hyllan efter säsongen som var pga skador. Vi ser en stor ledarkapacitet i denna norrlänning och ett väldigt bra komplement till Andreas.


Tredje länken i denna konstellation är Tomas Lundgren

Tomas kommer att vara ansvarig målvakts tränare. Tomas är en rutinerad målvakts tränare och har varit verksam i vår förening under många år som både spelare, ledare och sedemera målvakts tränare.


Vi hälsar hela tränarteamet varmt välkomna till Grästorps IK och säsongen 18/19.


// Sportsektionen


 


Publicerades 2018-06-14