Is-med-klubbmärke

Tredje gången gillt

Så var han då tillbaka i sin moderklubb efter diverse utflykter i hockey-Sverige. Allas vår C-J Svensson.

C-J har bestämt sig för spel i GIK till och med säsong 17/18. Naturligtvis är vi i GIK väldigt glada att C-J valde att komma hem trots ett antal med olika anbud från andra klubbar.


Varför blev det GIK C-J?


C-J: Jag kände att nu var det dags att landa. Malin och jag vill få lite ordning på livet och se framåt tillsammans. Få ett jobb där man kan utvecklas kanske ett hus i Grästorp där vi vill bo. En annan orsak var att det ser ut att peka uppåt i klubben och är en del saker på gång. Kan jag då bidraga med lite på isen de kommande 2 åren så vill jag gärna göra det. Att det är en intressant ledarstab med Sergei i spetsen var även det en orsak.


Hur har säsongen varit?


C-J: Den har bara blivit bättre och bättre under året. I Allettan låg jag med i toppen av poängligan i hela serien. En orsak är att jag varit skadefri och för första gången på länge och spelat alla matcher. Kvalserien gick bra men tyvärr var starten för dålig så vi nådde aldrig andraplatsen för spel i Allsvenskan.


Vad får vi se för C-J på isen i höst?


C-J: En mycket taggad spelare. Jag ser oerhört fram mot säsongen och känner mig stark och trygg och hoppas på att få vara skadefri så hoppas jag hjälpa laget att nosa på en Allettanplats. Själv tycker jag att jag blivit mer allround i mitt spel.


Välkommen hem till GIK C-J, och till Grästorp. Det råder väl ingen tvekan om C-J:s storhet i vår by som idrottsman. Nu har vi alla chansen att få se hans magiska behandling av en puck i Arenan när hockeyn drar igång i augusti.


/Sportsektionen


Publicerades 2016-04-21