Is-med-klubbmärke

Ungdomsavslutning 2022

PRIS: ÅRETS HOCKEYBOY U16

MOTIVERING VALD SPELARE: Denna kille har blommat ut till en viktig kugge i HCL/GIKs framgångar under säsongen. När vi tränare kände att vi behövde justera kring Kapten och de assisterande under säsongen föll valet på den spelaren som pushar sina lagkompisar, tar till sig instruktioner från oss tränare och agerar som en bra länk mellan spelare och ledare. Med flest assisterande passningar i laget (28/2) väljer vi att utse

’’il Capitano’’ Lion Aho till Årets Hockeyboy

PRIS: BÄSTA MÅLVAKT u16 BÖRJE JARLS MINNESPRIS

MOTIVERING VALD SPELARE:

Med bäst räddningsstatistik i serien (91,2 28/2), uttagen till Västgötalaget och enastående, matchvinnande parader. Men framför allt en omtyckt och god lagkamrat som inte tvekar en sekund på att öppna båsdörren om så behövs, väljer vi Hugo Andersson till Bästa Målvakt.

PRIS: BÄSTA FRAMSTEG U16

MOTIVERING VALD SPELARE: Under säsongen har samtliga spelare tagit kliv. En spelare som tog mycket ansvar i det defensiva spelet och i uppspelsfasen utvecklade även spelet i offensiven under säsongen. Med fint spelsinne över hela banan som gott från klarhet till klarhet väljer vi Lion Aho till priset till Bästa Framsteg

PRIS: ÅRETS ANFALLARE U16

MOTIVERING VALD SPELARE: Med fart under skridskorna, behärskad puckbehandling samt ett fint spelsinne blir det alltid farliga målchanser när spelet är i anfallszon med denna spelare. Addera matchavgörande mål under säsongen därtill så väljer vi Eddie Genborg till årets anfallare.

PRIS: TRÄNARENS HEDERSPRIS U16

MOTIVERING VALD SPELARE: Denna spelare kommer alltid in med ett leende på läpparna och tar sig an både back och forwardsrollen utan några invändningar när det krisar på någon av positionerna. Tränarens Hederspris går till Eddie Genborg

PRIS: ÅRETS FÖRSVARARE U16

MOTIVERING VALD SPELARE:

Med sina defensiva kvalitéter är denna spelare den första vi skriver upp i boxplay. Icke att förringa är denna spelskickliga back med bra spelförståelse dessutom 2:a i den interna poängligan för backar. Vi utser försvarsgeneralen Hugo Bergström till årets försvarare.

Bästa framsteg U15

Rafael Grönberg

Han har inte bara växt på längden utan även i sitt spel. Med en räddningsprocent på 91,55% och med i toppen bland målvakterna i serien och släpper bara in i snitt 2.35 mål per match. Han har även växt ut att vinna matcher åt sitt lag då spelet för övriga laget inte går på räls. Härligt jobbat Raffe!!

Årets anfallare U15

Gustav Theng

Visar med sin tuffa spelstil att det endast är segrar som räknas. Vinner den interna poängligan på imponerande 46 poäng, 28 mål och 18 assist, men visar även att han är en viktig bricka i försvarsspelet i sitt mogna centerspel. Grattis Gustav till årets anfallare.

Tränarens hederspris U15

Oscar Welin

En av lagets lugna och drivande spelare som med ett stort hjärta vill alla väl, samt driver laget i båset och på isen med sin uppoffrande och tuffa spelstil. Älskar att vinna och är till stor hjälp med sin vinnarskalle när det blåser snålt i matcherna. Välkommen fram Oscar.

Årets Försvarare U15

Alvin Bergqvist

Från att ha börjat sin karriär, till största delen som forward, för att sedan tagit rollen som försvarare och gjort den resan med bravur tilldelas priset som årets försvarare till Alvin Bergqvist. Han är lugn, trygg och pucksäker samt fintar jagande forwards så att dom allt som oftast hamnar på läktaren. Grattis Alvin till årets försvarare.

Jerry Hurtigs Minnespris U14
Går till en kille som lyfts till en ny nivå. Tuff och resolut i sitt försvarsarbete.
Med sin fina skridskoåkning är han ett hot för motståndarna. En kille som ger allt för laget.
John Andersson Back U14.

Övriga pristagare och vimmelbilder.


Publicerades 2022-04-06