Is-med-klubbmärke

Välkommen Casper Lindahl

Vi är glada att Casper vill fortsätta sin karriär/utveckling hos oss i GIK. Vi har fått mycket goda referenser från ledare i Rögles J20 superelit där Casper har fått sin utbildning under dom senaste åren. I Casper får vi en spelare som har sina styrkor i det defensiva, grym karaktär, bra speluppfattning och en riktig lagspelare.

Casper om sig själv,

Jag är en smart spelare som alltid bidrar med mycket energi i mitt spel. Jobbet för laget är något jag värdesätter högt och man kan alltid räkna med att jag ger allt för laget. Min spelförståelse och smartness är en styrka jag alltid använder mig mycket av i både det offensiva och defensiva spelet. Jag gillar att ta stort ansvar både på och utanför isen och att alltid vara en pålitlig spelare.

Jag är otroligt förväntansfull inför säsongen och väldigt glad för att få komma till Grästorp. Är övertygad om att det kommer utveckla mig och hjälpa mig ta nästa steg i min karriär. Det känns väldigt spännande att få börja den nya säsongen och längtar efter att få ta på mig Grästorps tröjan påbörja en ny resa nya mål.

 

Sportsektionen

 

Foto: Pucksnack


Publicerades 2022-08-03