Is-med-klubbmärke

Välkommen till GIK Hugo Holmström

Hugo kommer till oss från en fin säsong i Grums IK. Han är ursprungligen från Västerås och har gått hockeygymnasiet i Arlanda Wings. Hugo är en målvakt med en fin storlek, trygg i sitt spel samt kommer med fina referenser. Som idrottsman är han målmedveten, tycker om att träna och förstår att hårt jobb är vägen till framgång. Vi ser med spänning fram emot att se Hugo på isen i augusti.

Tankar inför säsongen?

Ska bli spännande att få testa på den södra serien och få möta nya lag. Har hört mycket gott om södra serierna överlag och är riktigt taggad på att få visa upp mig i en ny serie och i ett nytt lag.

Hur vill du beskriva dig själv som spelare?

Jag är en stor målvakt som använder mitt spelsinne för att kunna nyttja storleken. Försöker bidra med trygghet till laget genom mitt spel och kommunikation på isen.

Varför valde du GIK?

Jag valde Grästorps IK då jag hört mycket gott om föreningen och vet att de är seriösa i sin verksamhet och siktar uppåt. Känner att detta är ett bra steg för mig personligen att ta och fortsätta utvecklas som hockeymålvakt. Sen har jag också förstått att intresset kring hockeyn är stort i södra serierna med mycket publik på matcherna vilket är något jag ser fram emot enormt mycket.

Återigen varmt välkommen!


Publicerades 2022-06-01