Is-med-klubbmärke

”VECKANS SPELARE”

Då vet det återigen dags för GIKTV att utse "Veckans Spelare" och vinnare av utmärkelsen denna vecka är ingen mindre än GIKs egna sniper Jakob Wulcan!

Den 23-årige grästorpsfödda snipern Jakob Wulcan får utmärkelsen "Veckans Spelare" för tredje gången och som han förtjänar det. Jakob har hittills denna säsong mäktat med hela 14 mål och 4 assist totalt 18 poäng. Sett till antalet mål har Wulcan redan gjort fler mål än föregående säsong och hans oerhört imponerande sinne för att göra mål är en av de stora anledningarna till GIKs så lyckade säsongsinledning. Det spelar ingen roll vart på banan pucken befinner sig utan snipern Wulcan kan göra mål från vilket läge som helst, en egenskap som är få förunnade, och kan få medspelarna att skratta och samtidigt se ut som frågetecken när de funderade på vad som egentligen hände. Dessutom besitter Jakob Wulcan en vinnarskalle av sällan skådat slag, vilket också syns på Jakobs ögon, en blick som kan få motståndarnas blod att stelna.



Mediabiten med oss på GIKTV har Jakob skött fläckfritt enda sedan säsongsstarten eftersom han alltid är både är professionell och tillgänglig. En sådan attityd premieras alltid av GIKTV då de underlättar vårt arbete.



Ett stort grattis till "Veckans Spelare" # 24 Jakob Wulcan!



Med vänliga hälsningar, GIKTV


Publicerades 2016-12-19