Is-med-klubbmärke

Veckans spelare

Då var det återigen dags för "Veckans Spelare".

Denna vecka har GIKTV valt ingen mindre än Norrlands stolthet #94 Pontus Wikström. Nyförvärvet från Skellefteå har börjat komma in i GIKs tänk och det märks tydligt att det här är en kille med blick för spelet. Oftast får spelare som producerar mycket poäng de stora rubrikerna, men vad som är minst lika viktigt är de defensiva specialisterna och Pontus måste anses vara extremt duktig i den här spelformen. Trots sin ringa ålder så har skellefteåsonen en speluppfattning som sällan skådats och kommer att bli oerhört nyttig för laget denna säsong. Pontus andas hockey kort och gott.


Gällande arbetet med oss på GIKTV vågar vi påstå att Skellefteå har en av de bästa skolorna för hockeyspelare gällande mediabiten. Utan att på något sätt överdriva så måste man ändå erkänna att Pontus är ett superproffs när mikrofonen sätts framför munnen på honom. Samtliga svar är genomtänkta och han har full koll på vad han förmedlar ut till tittarna. Dessutom tar sig Pontus, likt de andra spelarna som innan blivit "Veckans Spelare", alltid sig tid för oss på GIKTV.


Som brukligt så grundar vi uttagningen av "Veckans Spelare" på två saker, vad man presterar på isen samt hur man uppträder mediamässigt utåt mot alla er fans.


Ett stort grattis till "Veckans Spelare" Pontus Wikström!


Publicerades 2016-09-11