Is-med-klubbmärke

”VECKANS SPELARE”

Denna vecka har GIKTV valt att ta ut en spelare som oftast jobbar i det tysta men gör det med hjärtat på rätt ställe. Svärmorsdrömmen #33 Linus "Pågen" Ljung är vårt val.

Linus började säsongen lite trevande efter att inledningsvis ha varit lite halvskadad. Men nu har malmöpågen vaknat på riktigt och är så viktig för GIK. När Linus har pucken kan man känna sig trygg, när motståndarna har pucken känner de sig allt annat än trygga. Ljung är efter denna derbyvecka en av få spelare som vi tycker har varit bra rakt igenom och då hamnar man självklart här. "Pågen" har börjat säsongen med 1 mål 2 assist och +4 vilket är i toppen av samtliga backar i GIK. En annan sak som också är väldigt viktig är att Linus med sin pondus och ledarstil styr kosan åt rätt håll. Linus är en fantastisk människa som får oss på GIKTV att alltid känna oss välkomna i omklädningsrummet när han allt som oftast bjuder oss på ett leende på läpparna. 



Mediabiten med oss på GIKTV är exemplarisk på alla plan. Det syns att Linus kommer från en storklubb när han ställer sig framför kameran. Han är alltid trevlig, professionell, men kanske viktigast av allt så har han hjärtat på rätt plats. Dialekten skånska passar så bra i TV-rutan att vi därför allt som oftast söker upp malmöpågen för en intervju.



Ett stort grattis till "Veckans Spelare" #33 Linus "Pågen" Ljung!



Med vänliga hälsningar, GIKTV


Publicerades 2016-11-07