Is-med-klubbmärke

”VECKANS SPELARE”

Då var det dags igen för GIKTV att utse "Veckans Spelare" och det har inte funnits någon självklarare vinnare av denna utmärkelse i GIKs historia!

Slår man upp Carl-Johan Svensson på eliteprospects står det "Cult/Star player for Grästorps IK" och begreppet att göra skäl för sitt namn kunde inte passa bättre än vad det gör just nu. Grästorps kapten tillike superstar #58 Carl-Johan Svensson har fullständigt dominerat på isen den gångna veckan och svarat för en näst intill omänsklig prestation med sina 7 mål och 1 assist, totalt 8 poäng på veckans två matcher. Folk pratar om att Carl-Johan under söndagen förvandlade Åse & Viste Arena till en lekstuga med sina 5 mål och 1 assist och GIKTV kan säga som såhär, ÅVA förvandlades inte till en lekstuga, det förvandlades till ett helt Disneyland. Det som också gör Carl-Johan prestation ännu mer imponerande är att han till denna veckas smått ofattbara insats kan addera både ett gudabenådat defensivt arbete och ett kaptensjobb utöver det vanliga. Utan att överdriva stavas ordet komplett hädanefter Carl-Johan Svensson.


Beträffande mediabiten med oss på GIKTV sköter Carl-Johan den med bravur och är alltid tillgänglig oavsett vinst eller förlust. Ett ansikte utåt för hela Grästorps IK och en bättre förebild för våra yngre förmågor än honom får man leta efter.


Ett stort grattis till "Veckans Spelare" #58 Carl-Johan Svensson!


Med vänliga hälsningar, GIKTV


Publicerades 2016-12-12