Is-med-klubbmärke

Ytterligare en glädjande påskrift!

Vi har haft här fyra intressanta tryout-spelare under veckan och nu är vi överens med den första.

Det gäller Johan Larsson som ursprungligen kommer från Vänersborgs organisation som väljer att fortsätta utvecklas i GIK:s färger.

Johan har under juniortiden representerat både Borås och senast Tingsryd. Förra säsongen slog han sig in i Tingsryds A-lag och gjorde det riktigt bra enligt deras representanter.

Johan är en stor och rejäl right center och besitter ett bra spelsinne och ett riktigt bra skott vilket gör att han producerar en del poäng. Det är dessutom en riktigt bra personlighet som vi är säkra på kommer smälta in bra i vår grupp och tillföra mycket.

Valet för Johan stod mellan att åka över till USA och lira i vinter, eller att representera Grästorp, vi är mycket glada att valet föll på det senare alternativet och hälsar Johan varmt välkommen till klubben.

Truppen börjar nu ta form men fortfarande återstår några pusselbitar som vi hoppas få på plats inom de närmsta dagarna, och tänker då på några av de andra tryout-spelarna som redan är på plats i Grästorp. Dessutom har vi under veckan haft med en juniorfemma som tar för sig precis som vi hoppats på.

Bli inte förvånade om någon av de yngre killarna får ett genombrott i vinter!!!

Glöm inte vår afterwork med spelarpresentation kommande fredag.

 

Sportsektionen

Gm Jocke Persson


Publicerades 2015-08-07