Is-med-klubbmärke

En ny säsong är igång

Välkomna till en ny säsong i Grästorps IK
Denna säsong smygstartade tidigt och vi tänkte därför dra ihop lite matnyttig information för att lite längre fram kalla till föräldramöte.

Som vanligt börjar en säsong med att man registrerar sitt barn på hemsidan. Där har man möjlighet att välja eller välja bort försäljning för att själv anpassa kostnaden. I år är vi U14 och ni hittar formuläret på föreningens hemsida eller via denna LÄNK.
Att göra registreringen snarast är viktigt då registreringen även innefattar försäkringar.

Enligt tradition så är det U14 som spelar ”Night Cup” på hemmaplan. Det betyder att vi redan 24-26 September spelar cup hemma i Åse Viste Arena. ”Night Cup” är en föreningscup. Det betyder att vi har hjälp av hela föreningen att planera och bemanna cupen. Dock faller det på vårt lag att lösa många uppgifter under helgen. Räkna med att ni alla kommer få arbetsuppgifter denna helg, många av passen är dessutom på obekväma tider.
Vi har redan nu informerat de föräldrar som vi träffat i hallen under träningar, men med detta utskick så ber vi er sätta ett stort kryss i kalendern, det kommer bli en hård helg. Å andra sidan får vi tillfälle att hänga mycket med våra barn och se dem göra något de tycker om. Mer info om cupen hittar ni HÄR.

I övrigt rullar det på med träningar. Träningsmatch bokad mot Falköping hemma 12/9, sen inväntar vi cupen.
Ischemat kommer spikas under nästa vecka. Det är alltid ett pussel att få till något som funkar för alla lag, men dialogen med övriga lag har varit god och vi tror på att vi snart kan fastställa ett bra schema.

Ledargruppen är något haltande. Vi kämpar med att få ihop våra träningar och även bemanning i båset och seketariat under våra hemmamatcher. Frågan kommer tas upp på föräldramöte men vi sträcker ut handen redan nu och ber om er hjälp att engagera er runt vår verksamhet. All hjälp är välkommen och ingen spetskompetens krävs för att hjälpa till. Kontakta Magnus (070-4444078) om ni har några frågor.

Än en gång, varmt välkomna till en ny säsong

/Ledarna – Grästorps IK Team 08

Publicerad: 2021-09-03 10:42