Is-med-klubbmärke

Inför helgens cup

På gårdagens föräldramöte gick vi bl.a igenom bemanningen inför lördagen. Ni hittar alla arbetspass i ett dokument under våra dokument. LÄNK TILL DOKUMENTSIDAN

Att anordna en cup är ett stort arbete. Vi behöver alla hugga i ordentligt för att få denna dagen att bli någon riktigt bra för alla lag som valt att deltaga. Vi räknar med att cupen ska ge bra intäkter till vårt lag, pengar vi kan använda till andra cuper framöver.
Vårt mål med dagen är att skicka hem glada, mätta och nöjda barn och ledare från samtliga lag.

Ett lag kommer redan på fredag. Jag tar emot dem och visar dem till sitt boende på skolan. Tidigt lördag morgon äter de frukost i hallen. Övriga lag anländer lördag morgon.
LÄNK TILL SPELSCHEMA.

Vår första match spelar vi 07:40, samling 06:40. Vi byter om i A-lagets omklädningsrum.

Detta är vår första cup i egen regi. Bemanningen är satt efter bästa förmåga, var snälla och ta tiderna med en nypa salt. På vissa poster är det långa pass, andra korta. Försök hjälp varanndra även om er pass officiellt är slut. Gå ett varv, se om någon behöver hjälp. Hoppa in i kiosken om de ser ut att ha fullt upp, gå förbi seketariatet och se om de behöver hjälp eller kanske bara mer kaffe osv….. Ni förstår.

Vi har även poster som inte är bemannade i schemat. Någon behöver hämta maten som lagas i kommunens centralkök. Vi har lånat lite off-ica aktiviteter av Eventsport som vi tänkte hålla öppet när vi har möjlighet att bemanna, för de lag som för tillfället har speluppehåll.
Räkna med att det alltid finns något att göra.
Jag kommer finnas runt i hallen hela dagen, ni når mig som vanligt på 070-4444078 om ni behöver hjälp eller bara vill fråga något.

Under fredagens träning tänkte vi göra så mycket förberedelser vi bara kan. Kom dit så hjälps vi åt.
Har ni några som helst frågor så är det bara att höra av sig. Annars ses vi på fredag, och framförallt LÖRDAG.

Ha det bra 🙂

Publicerad: 2019-09-17 20:57