Is-med-klubbmärke

Referat: GIK – Uddevalla

Vi kom tvåa i vår egen tvådagarscup Night cup by Intersport.
Det roliga med att spela cup är att en sådan turnering ofta har två sidor. Först en serie där man spelar ett visst antal fastställda matcher. Detta för att sedan gå över till vinna eller försvinna matcher, där det är en match i taget som gäller. När det är en match i taget som gäller ska mat ska planeras, hur mycket kan man äta för att inte få ”paltkoma” etc. Många utmaningar, helst ska man hitta samma rutiner med uppvärmning för att få en bra rytm.
Vi kör bland annat stegen under uppvärmningen för att få igång benen och tanken. Efter uppvärmningen då vill killarna ha 22,5minuter till att byta om. Just 22,5 minuter har killarna själva tagit fram för att hinna vara klara till genomgången.

Denna gång förlorade vi finalen mot Södertälje, detta svider. Men om några dagar kommer killarna att vara stolta över prestationen. Och det SKA de verkligen vara.
Första åtta minuterna på finalen var nog turneringens snabbaste i tempo sett. Sedan gjorde SSK 1-0. Vi hade stolpträff, men idag var SSK ett numner för stort.
Stort tack till alla föräldrar/idiella som gjort ett kanonjobb. Detta var en turnering i toppklass. Vill också passa på och nämna att samtliga lag skötte sig utmärkt, både på och utanför isen. Bra jobbat.
Gruppspel.
Gik- Uddevalla 9-0
Gik- Tranås 1-3
Gik- Linköpings hc 1-1
Kvartsfinal.
Gik- Hanhals 5-3
Semifinal.
Gik- Tranås 7-3
Final.
Gik- Södertälje 0-4

CCB genom Bjarne

Publicerad: 2016-09-26 00:12