Is-med-klubbmärke

Referat: Trollhättan – GIK

Kanske dags att skriva en summering igen, det var ett tag sedan.
Trollhättan borta en torsdagkväll.
Trollhättan är ett ganska bra lag när de har med alla spelare. Som vanligt i A2 så vet man inte vilket ”lag” man möter. Det hänger på om det är J20,J18, A1, dispenser eller skada på ngn spelare. I torsdags mötte vi ett fulltaligt Trollhättan som är livsfarliga om man ger dem de lägen.
I två perioder och 7 minuter spelade vi kanonbra. Vi ledde med 4-2 och hade neutraliserat Trollhättans bästa spelare på ett enastående sätt. Detta kom sig genom bra cheking i anfallszon och bra backcheck, detta gjorde att vi tog ner Trollhättans åkstyrka. I första perioden släppte inte backarna puckarna till avlastarna med det rättade vi till i andra och vi hade nog 10st uppspel med back-avlastare -center. Sedan kom tappet i tredje då vi inte fick tag i Trollhättan och de fick momentum i matchen.
Jag brukar inte nämna personer i summeringen, det var många som spelade kanonbra och vissa gjorde sina bästa matcher med mycket intiativ och vilja (ta åt er). Men jag har på hornhinnan Alvins spel, som ytterforward, hans avlastningspel ur egna zonen var magiskt, hade säkert själv 10 pass från avlastare. Att han sedan blev mörbultat 3ggr under matchen och ändå bara fortsatte visar underbar karaktär. Men som sagt Alvin var inte ensam om att vara bra utan hela laget var kanonbra, desto surare att förlora, men det är bra tändvätska till att träna ändå hårdare???? Och ta lärdom om att matchen är 60 min och inte 47.
CCB genom Bjarne.

Publicerad: 2018-01-26 07:16